BILLEDER Ladies Circle i Nuuk samlede penge ind til børnehus i Sisimiut

I lørdags blev der afholdt Charity Dinner på Hotel Hans Egede. Det var den lokale Ladies Circle klub, der for 3. år i træk stod for arrangemen­tet, de også i år blev en rigtig stor succes.
Skrevet af Laura Aggernæs
03. februar 2015 06:34

150 personer havde købt billet til arrangementet, der blandt andet bød på live optræden af blandt andre Søs Fenger, der optrådte med Malik Hegelund Olsen og Frederik Elsner.

Derudover var der også auktion og amerikansk lotteri, som byens erhvervsdrivende havde bidraget med præmier til.

 

Overskuddet går til børnehus i Sisimiut

Samlet set indbragte aftenen ca. 145.000 kr. der i årene 2014-2016 vil gå til den grønlandske børneorganisation Nanu Børns børnehus i Sisimiut, der åbner til maj.

Der blev også samlet ind i Danmark, hvor foreningen forventer, at der er samlet mellem 200.000 og 300.000 kr. ind til projektet.

 

LÆS OGSÅ Ladies Circle i Nuuk støtter udsatte børn

 

- Klubben havde slet ikke regnet med at indsamlingen ville gå så godt. Jeg er rigtig stolt af alle pigerne i klubben, der på hver deres måde har bidraget til afte­nens arrangement, og i det hele taget løbende bidrager til diverse velgørende arrangemente, udtaler Kathrine Najaaraq Schmidt, der er Ladies Circle Nuuks formand i en pressemeddelelse fra foreningen.

 

Ladies Circle er en international velgørende organisation for kvin­der i alderen 18-45 år. Klubben i Nuuk har ca. 15 medlemmer.