Kriminalforsorgen i Grønland med ny direktør

Julie Præst Wilche skal være direktør i kriminalforsorgen i Grønland. Hun afløser Naaja Nathanielsen, som er blevet naalakkersuisoq.
49-årige Julie Præst Wilche har siden 2015 været departementschef i Departementet for Sociale Anliggender og Justitsområdet.
Skrevet af Malik Brøns
24. august 2021 12:47

Julie Præst Wilche bliver ny direktør i kriminalforsorgen i Grønland.

Hun starter 1. september.

Det skriver kriminalforsorgen i Grønland i en pressemeddelelse.

Foto © : Kriminalforsorgen i Grønland

Foto: Julie Præst Wilche. 

49-årige Julie Præst Wilche har siden 2015 været departementschef i Departementet for Sociale Anliggender og Justitsområdet.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at påbegynde arbejdet for Kriminalforsorgen i Grønland. Det er en stilling, hvor jeg kan kombinere min erfaring og viden fra mit job som departementschef for blandt andet justitsområdet med min viden om mennesker og de aktuelle samfundsudfordringer, siger Julie Præst Wilche.

LÆS OGSÅ Ny overenskomst til kriminalforsorgens sagsbehandlere

Julie Præst Wilche er oprindeligt uddannet sygeplejerske og senere uddannet Cand. Scient. Adm.

Hun afløser den tidligere direktør i kriminalforsorgen, Naaja Nathanielsen. Hun blev nemlig valgt ind i Inatsisartut for Inuit Ataqatigiit og blev senere naalakkersuisoq. Naaja Nathanielsen fratrådte stillingen som direktør for kriminalforsorg i Grønland ved udgangen af april.

Naaja Nathanielsen er blandt andet blevet naalakkersuisoq for Justitsområdet, hvor Julie Præst Wilche altså er departementschef.