KNR2 KNR sender fire Kuannersuit-borgermøder på TV

Foto © : Greenland Minerals
05. februar 2021 12:35

KNR vælger at sende fire af borgermøderne om Kuannersuit-projektet. Det drejer sig om borgermøderne i Qaqortoq den 8. februar og i Narsaq den 9. februar.

I KNR dækker vi Kuannersuit projektet tæt. Det gælder både Radioavisen, Qanorooq, knr.gl og andre af vores redaktioner. Men vi vælger nu også at sende et par af borgermøderne direkte, så alle i Grønland får mulighed for at følge med og se, hvad der bliver sagt og spurgt om.

Borgermøderne finder kun sted i Sydgrønland, og der vil også kun være et begrænset antal pladser på grund af Corona-restriktioner. Det spiller også ind i beslutningen.

Kuannersuit projektet deler vandene i hele landet og skaber debat. Der er et stort ønske om mere viden og information. Og selv om KNR ikke har indflydelse på indholdet og opbygningen af borgermøderne, ser vi dem som et supplement til den viden og information, som KNR ellers bidrager med på vores andre platforme. Derfor vælger vi at sende dem, siger direktøren.

Borgermøderne finder sted som vist herunder, og det er altså borgermøderne i Qaqortoq og Narsaq, som KNR bringer direkte i KNR2.

 

Foto © : Naalakkersuisut

 

Med venlig hilsen

Karl-Henrik Simonsen
Direktør