Foto: Greenland Minerals

KNR2 KNR sender fire Kuannersuit-borgermøder på TV

KNR vælger at sende fire af borgermøderne om Kuannersuit-projektet. Det drejer sig om borgermøderne i Qaqortoq den 8. februar og i Narsaq den 9. februar.

I KNR dækker vi Kuannersuit projektet tæt. Det gælder både Radioavisen, Qanorooq, knr.gl og andre af vores redaktioner. Men vi vælger nu også at sende et par af borgermøderne direkte, så alle i Grønland får mulighed for at følge med og se, hvad der bliver sagt og spurgt om.

Borgermøderne finder kun sted i Sydgrønland, og der vil også kun være et begrænset antal pladser på grund af Corona-restriktioner. Det spiller også ind i beslutningen.

Kuannersuit projektet deler vandene i hele landet og skaber debat. Der er et stort ønske om mere viden og information. Og selv om KNR ikke har indflydelse på indholdet og opbygningen af borgermøderne, ser vi dem som et supplement til den viden og information, som KNR ellers bidrager med på vores andre platforme. Derfor vælger vi at sende dem, siger direktøren.

Borgermøderne finder sted som vist herunder, og det er altså borgermøderne i Qaqortoq og Narsaq, som KNR bringer direkte i KNR2.

 

 

Med venlig hilsen

Karl-Henrik Simonsen
Direktør

Skriv til os

Kontakt KNR på formularen herunder, på info@knr.gl, eller til

KNR | Box 1007 | Issortartarfimmut 1A | 3900 Nuuk

 

Ring på (+299) 361500 | Fax. (+299) 361502

Skriv din email hvis du vil have svar. Vi tager dit privatliv alvorligt, og deler aldrig din email med 3. part
Type af henvendelse
Skriv din besked her
CAPTCHA
Dette spørgsmål er for at sikre at du er et menneske og ikke en robot og for at forhindre spam.