Foto: KNR

KNR KNR lancerer podcast

Nu får du mulighed for at lytte til KNRs udsendelser som podcast fra hytten. 

1. juli lancerer KNR podcast for nogle udvalgte programmer. Det giver lytterne mulighed for at abonnere på udsendelserne og lytte til de daglige udsendelser fra sommerlandet uden at være på internettet. Det eneste du skal gøre, er at downloade udsendelserne hjemmefra. Når du abonnerer, bliver udsendelserne automatisk hentet og opdateret til de seneste nye når du igen har internetforbindelse.

I første omgang er det sommerudsendelserne Aasarpalaaq, Inussuk, radioaviserne på begge sprog, den populære Ilisaritipparput og vinterens/forårets udsendelser med Nunatta nipaa, Ullukillisaarfik og Inuiaat tillernerat som udkommer som podcast for iOS og Android.

Vi er glade for at kunne tilbyde lytterne denne mulighed. Selvom vi ikke er forpligtet til at yde denne service i vores public-service aftale, gør vi vores bedste for at give lytterne den bedste og mest tidssvarende service. I løbet af den kommende efterår/vinter sæson kommer der flere udsendelser på denne platform, siger Karl-Henrik Simonsen.

 

Podcast universet på internettet er kæmpestort på engelsk og dansk, og KNR er nu med til at gøre det begyndende grønlandsksprogede podcast univers endnu større. 

På KNRs hjemmeside www.knr.gl/podcast kan du se mere om hvordan du podcaster og hvilke apps du kan bruge. I de forskellige apps kan du finde KNRs udsendelser eller tilføje adressen på netop den udsendelse du ønsker at abonnere på.

 

Yderligere information fås ved henvendelse til redaktør Aminnguaq Dahl Petrussen amdp@knr.gl og direktør Karl-Henrik Simonsen khs@knr.gl på telefon 36 15 00. 
 

 


Giv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl