KNR justerer antallet af radioaviser

Efter en årrække med timenyheder justerer KNR nu antallet af Radioaviser. Omlægningen sker for at hæve kvaliteten og finde en bedre balance mellem ressourcer og ambitioner.

Selvom vores tilfredshedsundersøgelser viser, at langt størstedelen af befolkningen er glade for, at vi har indført timenyheder, så må vi se i øjnene, at det har været svært at følge med og samtidig holde den kvalitet, som Radioavisen skal have både journalistisk og sprogligt. Derfor flytter vi noget fokus fra kvantitet mod kvalitet, siger nyhedschef Mikkel Bjarnø Lund.

Radioavisen vil stadig holde landet opdateret med nyheder fra tidlig morgen til aften hver dag, ligesom den vil sørge for radioaviser i alle weekender og på alle helligdage. Helt konkret vil Radioavisen fremover komme kl 7, 8 og 9 om morgenen. Her efter følger dagens hovedudsendelse, som bliver en middagsavis kl 12 på 15 minutter. Om eftermiddagen vil der være nyhedsopdateringer kl 14 og 16 og så vil Radioavisens nyhedsdøgn slutte med en aftenavis kl 18.
I weekender og på helligdage vil der forsat være to radioaviser, men det bliver frem over kl 14 og 18. Radioavisen vil fortsat udkomme først på grønlandsk og derefter på dansk.

Den nye sendeplan skal ikke ses som, at vi læner os tilbage. Vi gør det for at finde en bedre balance mellem de ressourcer, vi har til rådighed, de ambitioner vi har,a og den kvalitet vi ønsker kendetegner Radioavisen. Vi vil være forrest med hensyn til god kritisk kvalitets nyhedsjournalistik, og det kan vi bedre med den nye plan, siger Mikkel Bjarnø Lund.

Den nye sendeplan træder i kraft fra på mandag den 20 august.
 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt