KNR inviterer dig til vælgermøder

Valgkampen går nu ind i sin sidste fase. Der er mindre end en uge til, vi skal sætte kryds. Men der er stadig rig mulighed for at kigge kandidaterne i kortene og få dit spørgsmål hørt.
21. november 2014 14:44

En af dem er på søndag, når vi inviterer alle til det femte og sidste store KNR-vælgermøde fra aulaen i GU i Nuuk. Kom og gør begivenheden stemningsfuld. Kom og stil dit spørgsmål direkte til politikerne.

Det grønlandsksprogede vælgermøde er fra kl. 14 til 15.45. Det dansksprogede fra 16.00 til 17.45. De sendes begge direkte på KNR-radio og -tv, hvor begge simultantolkes på KNR2.

 

Intens stjerneduel

Samme sted kan du mandag også se formanden for Siumut, Kim Kielsen, tørne sammen med formanden fra Inuit Ataqatigiit, Sara Olsvig, i en intens duel kun de to imellem.

En af dem bliver med al sandsynlighed den nye formand for Naalakkersuisut, og den direkte duel kan blive udslagsgivende for, hvem det bliver.

Alle er velkomne til at følge slagets gang fra første række. Den grønlandsksprogede debat er fra kl. 19.30 til 20.25. Den dansksprogede debat er fra kl. 20.30 til 21.20.

 

Brug Facebook

Hvis du ikke kan komme til hverken vælgermøde eller den direkte duel de to storfavoritter i mellem, har du dog alligevel chancen for, at lige netop dit spørgsmål er et af dem, der bliver besvaret.

På Facebook-siden Valg i KNR kan du stille dit spørgsmål til begge begivenheder. Brug din mulighed.