KNR KNR fortsætter arbejdet med den nye radiokanal til de unge

Mandag den 16. februar afholdt KNR's bestyrelse møde, hvor blandt andet etablering af den nye radiokanal blev drøftet.
18. februar 2015 09:07

– Bestyrelsen har for længst godkendt KNR's strategiplan, og herunder etableringen af den nye radiokanal, som er rettet imod det unge i Grønland, og som vi i dag ikke servicerer tilstrækkeligt på vores nuværende radiokanal, udtaler Bestyrelsesformand Nukaraq Eugenius og fortsætter, - det er vigtigt for os i bestyrelsen, at KNR fuldt ud lever op til sin public service forpligtelse og er i kontakt med hele befolkningen. Med den nye radiokanal vil vi i højere grad kunne nå de unge borgere.

Radiokanalen kan høres landsdækkende som streaming via internettet, eller på smartphones via den udviklede APP. KNR har ansøgt Selvstyret om, at kanalen kan komme på DVB-T båndet, som er de gratis radio- og tv-kanaler på fjersynet, ligesom vi også vurderer mulighederne for at kunne udsende på FM i hele landet.

– Den nye radiokanal kommer til at indeholde nye programmer, timenyheder og naturligvis masser af den musik, som de unge gerne vil lytte til. Vi forventer, at den nye programflade bliver aktiveret i starten af marts måned, udtaler KNR's direktør Søren Lennert Mortensen og tilføjer, – vi glæder os over den store interesse og de store forventninger de unge har til kanalen, og vi glæder os til at indfri alle disse forventninger.

– Naturligvis er vi ærgerlige over den negative omtale af vores initiativ, men vi er nu enige om at se fremad, og vi vil gøre alt for, at projektet bliver en succes, siger bestyrelsesformanden og slutter, – den eneste grund til at vi ønsker at udvide vores programflade er simpelthen ønsket om at gøre mere og gøre det bedre - også for de unge. Det er vores ambition.