KNR beklager forsinket Qanorooq

Qanorooq blev først sendt kl 22 mandag aften. KNR beklager fejlen, der skyldes, at KNR netop nu er i gang med et større projekt med blandt andet at udskifte al tv-teknisk udstyr, systemer og hele tv-afviklingen.

Alle arbejdsgange og arbejdsredskaber ændres. Det er et stort og kompliceret projekt, fortæller KNRs nyhedschef, Mikkel Bjarnø Lund.

 -  Alle mand ligger lige nu vandret for at få det hele til at spille. Der er rigtigt mange ting, der skal laves og læres. Vi har alligevel valgt at forsøge at sende nyheder hver dag samtidig for, at befolkningen skulle mærke så lidt til udskiftningen som muligt. Vi kommer dog ikke igennem uden et par buler i hatten, og det var, hvad der blandt andet skete i går, siger han.

KNR har installeret det nye udstyr og er lige nu i gang med at lære, teste og rette til. Derfor kan KNR heller ikke love, at alle udsendelser vil komme til tiden i de kommende dage.

-   Vi har sat denne uge af til at teste og få de ting på plads, der ikke fungerer. I næste uge går vi fuldstændig over til det nye. Så skulle vi til gengæld også være ovre de værste bump, siger nyhedschefen.

KNRs udstyr var slidt ned. Udskiftningen har derfor været nødvendig og længe ventet.

-  Igennem en længere årrække har der faktisk været risiko for, at der kunne ske uoprettelige nedbrud. Nu får vi et nyt og moderne afviklings- og nyhedssystem og nyt udstyr, der også kan understøtte den omorganisering, vi påbegyndte for et års tid siden med nyhedsdesk og web-first strategi. Det nye udstyr er, når det kommer fuldt op at køre, en gevinst for vores arbejde, mange ting bliver smartere og nemmere, siger han.
 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt