Kista er klar til ACR efter få måneders træning

Det stort anlagte skiløb på tre dage, Arctic Cicle Race, eller i daglig tale ACR, blev skudt i gang i dag i Sisimiut. Kista Hammeken Lennert er en af deltagerne, der først begyndte at træne i begyndelsen af dette år.
Foto © : Aalut Lennert/ACR
31. marts 2017 16:40

Kista Hammeken Lennert er 31 år gammel og fra Nuuk. Det er første gang, hun skal deltage i Arctic Circle Race, og hun fortæller. at hun i lang tid har drømt om at deltage:

- Det er første gang, jeg deltager. Da jeg har boet i Danmark, har jeg altid være misundelig på dem, der deltager i i konkurrencen. Nu har jeg endelig mulighed for at være med, siger Kista Hammeken Lennert.

Hun begyndte først at træne i år. Men hun føler sig klar til det 160 km langrendsløb, der af mange betragtes som verdens hårdeste skiløb.

- Det er så spændende. Jeg er meget spændt, men jeg har trænet godt til det her, og jeg har testet min krop, for at se hvad min krop kan tåle. Men jeg håber, og jeg føler mig klar.

Kista Hammeken Lennert håber som så mange andre at opnå gode resultater.

- Jeg håber, at det bliver en god skitur, og jeg vil også nyde den dejlige natur. Jeg har  forberedt mig godt følelsesmæssigt, men jeg regner med, at der vil være følelsesmæsige op- og nedture på denne tur, fortæller Kista Hammeken Lennert til KNR.

Løberne kan vælge mellem to ruter. Den lange er på 160 km og så er der en lidt kortere på 100 km. Løbet slutter på søndag.