Kim Kielsen omrokerer i Naalakkersuisut igen

Kim Kielsen må endnu engang flytte rundt på ansvarsområderne i Naalakkersuisut. To sygemeldinger i Naalakkersuisut betyder, at Erik Jensen og Aqqalu Jeremiassen får udviddet deres ansvarsområder midlertidigt.
05. november 2018 13:45

Naalakkersuisut blev hårdt ramt af sygdom i sidste uge. Først måtte Simon Simonsen sygemelde sig med stress og dagen efter blev Siverth K. Heilmann ramt af et ildebefindende.

I den forbindelse er det igen blevet nødvendigt for formanden for Naalakkersuisut, Kim Kielsen, at omfordele ansvarsområderne fra de to medlemmer af Naalakkersuisut.

LÆS OGSÅ Siverth K. Heilmanns tilstand er stabil

Det bliver Naalakkersuisoq for Råstoffer og Arbejdsmarked Erik Jensen, der overtager ansvaret for natur, miljø og forskning fra Siverth K. Heilmann under hans sygefravær.

I Simon Simonsens fravær de kommende fire uger bliver det Naalakkersuisoq for Erhverv og Energi Aqqalu Jerimiassen, der overtager områderne boliger og infrastruktur.

LÆS OGSÅ Simon Simonsen er sygemeldt fire uger

I enkelte sager i Inatsisartut vil der dog være sager under infrastruktur og boliger, der vil blive varetaget af andre end Aqqalu Jeremiassen. For eksempel vil lufthavnspakken fortsat varetages af Naalakkersuisoq for Finanser og Nordisk Samarbejde Vittus Qujaukitsoq.

LÆS OGSÅ Martha Abelsen bliver medlem af Naalakkersuisut