Hotel Hans Egede renoveret for 75 mio. kroner

Nuuk kan nu måle sig med internationale standarder og konkurrere i superligaen med nabolandene i Vestnorden og Danmark i forhold til kursus- og konferencefaciliteter.
Foto © : Hotel Hans Egede
Skrevet af Simon Uldum -
10. marts 2015 07:44

Efter 2 års om- og tilbygning samt omfattende renovering af samtlige værelser og hotellets faciliteter, har Grønland nu et af de mest moderne konferencehoteller. Det oplyser Hotel Hans Egede i en pressemeddelelse.

Kursus- og konferencecenteret er etableret med alle tænkelige faciliteter, og det mest moderne møde- og konferenceudstyr. Her er det lykkes at indfri de største ambitioner om et højt serviceniveau og de mest attraktive omgivelser for møder, kursus og konferencer.

 

Masser af nye faciliteter

I forbindelse med den omfattende renovering af Hotel Hans Egede, hvor alle 156 værelser er toprenoveret, har man også opgraderet hotellets serviceniveau og tilføjet en række ekstra faciliteter, f.eks. et fitness center med de nyeste træningsmaskiner, wellness massage og et fibernet i hele bygningen, der giver gæsterne adgang til lynhurtigt internet.

LÆS OGSÅ Ny udvidelse i Hotel Hans Egede

Som det første hotel i Grønland tilbyder Hotel Hans Egede nu også frit forbrug af internet inkluderet i værelsesprisen på flere af hotellets værelsestyper. Bor man f.eks. på et business værelse eller i en af hotellets lejligheder, kan man frit benytte internettet 24 timer i døgnet.

 

Ombygget i flere etaper

Hotel Hans Egede er bygget i 4 omgange. Første etape stod klar i 1987, etape 2 i 1990 og 3. etape var færdig i 2008. Kronen på værket er det seneste udbygnings- og renoveringsprojekt siden 2013, hvor hotellet har fået ny facade, toprenoverede værelser og en imponerende udbygning med et 5-stjernet kursus- og konferencecenter på 1.600 m2.