Sara Olsvig & Kim KielsenFoto: KNR

Head to head debat er vigtig

KNRs Head to Head-debat mellem landets to største partier er vigtig for demokratiet og vil derfor blive sendt trods kritik fra øvrige partier.

Debatten mellem de to største partier er et supplement til KNRs valgprogram og vil give et indblik i, hvem der kommer til at lede landet i den kommende valgperiode.

- Det er vigtigt, at vi får hørt de to store partier nærmere og giver dem mulighed for at uddybe deres visioner for fremtiden. Det er efter al sandsynlighed ét af de to partier, der vil stå i spidsen og have ansvaret for en regering de næste fire år, siger nyhedschef hos KNR - Mikkel B. Lund.

KNR´s valgprogram består af syv vælgermøder, fire debatter, en partilederrunde hvor alle partier er repræsenteret, head to head, en debat med valgeksperter og så selve valgaftenen.

- Alle partier vil blive hørt og få muligheden for at komme til orde under valgkampen, og det synes jeg, vi sikrer med et bredt valgprogram. Head to Head er i den forbindelse et relevant tilvalg til vælgerne og ikke et fravalg af politiske partier, slutter nyhedschef hos KNR - Mikkel B. Lund.

LÆS OGSÅ KNR klar til at skyde en intens valgdækning i gang

 

 

 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt