Hæder til sportspar

Brugsen har netop kåret, hvem der skal have Årets Pris inden for idrættens verden.

Årets Pris går i år til parret Rita Egede og Kristian Heilmann fra GSS i Nuuk og med prisen følger 100.000 kr. - fremgår det af en pressemeddelelse.

Det er landsbestyrelsen for KNB, der har peget på disse to frivillige fra idrættens verden for deres utrættelige ulønnede arbejde for at fremme håndboldsporten blandt børn og unge i idrætsklubben GSS.

- De har arbejdet frivilligt, ikke for at tjene penge. Det har givet synlige resultater. Mange børn og unge arbejder nemlig målrettet på at opnå resultater gennem en sund fritid - til glæde og gavn også for det grønlandske folk, sagde den afgående formand for KNB, Akaaraq Samuel Olsen.

Kristian Heilmann blev overrasket over at få Årets Pris, da han og Rita Egede fik checken på 100.000 kroner under Brugsens generalforsamling i Nuuk.

- Jeg er rørt over sammen med Rita at modtage Årets Pris. Det var vi ikke forberedt på. Vi har ikke været alene om arbejdet i klubben. Vi har samarbejdet med mange.
Vi skylder disse mennesker en tak for de resultater, vi har opnået. Når jeg har drøftet situationen med Rita, der er hjemme med vores syge barn, er jeg sikker på, at en del af pengene vil gå til at fremme idrætten blandt børn og unge, sagde Kristian Heilmann under takketalen.

Kommentarer

2018-10-12_14_10_56-inatsisartut-ukiakkut-ataatsimiinnerat-001.png

Inatsisartuts EfterårssamlingGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt