Grønlandske frimærker i høj kurs blandt samlere

Selvom det går ned ad bakke for brugen af frimærker, i tider med email og Facebook, der har afløst de gode gamle breve, så er grønlandske frimærker stadig i høj kurs blandt samlere rundt omkring i verden.
Skrevet af Karsten Sommer
10. november 2014 17:20

Men Danmark er stadig det vigtigste marked for grønlandske frimærker. Derfor deltog TELE-POST igen i år på den netop overståede Frimærkemesse i København.

 

Hjørdis Viberg, der er leder af TELE-POST´s Filatelia deltog og hun er glad:

- Det var en stor oplevelse at deltage i den store messe, fortæller Hjørdi Vibergs, der tilbragte to aktive dage på TELE-POST´s stand på Frederiksberg.

 

Hun fortæller at der var stort fokus på de grønlandske frimærker, som stadig kan få samlerne til at stå i kø foran den grønlandske stand lige fra start til slut for at købe de nye udgivelser fra 2014.

 

En nye bog - ’Tolv Grønlandsekspeditioner 1818 -1978’ - som netop er udkommet, blev ligeledes solgt på standen.

 

Den beretter om tre kendte og ni mindre kendte ekspeditioner til Grønland. Ekspeditioner som TELE-POST har markeret med en serie frimærker i 2003 og 14.

 

De to sidste frimærker, der netop er udkommet i denne serie, viser Jørgen Brønlund, Mylius-Erichsen og Høeg Hagen fra den berømte Danmark-Ekspedition 1906 - 1908.