Foto: Karsten Bidstrup - Visit Greenland

Grønland topper top 10-liste over eventyrlige rejsemål

Nepal, Rusland og Marokko er med på top 10-listen over Rough Guides mest eventyrlige rejsemål, men det er Grønland som topper.

Rough Guides, der har udgivet rejsebøger om destinationer i hele verden, har lavet en top 10-liste over de mest eventyrlige rejsemål. Her topper Grønland efterfulgt af Japan og Thailand. 

Rough Guides beskriver Grønland som verdens største ø, der tilbyder gode muligheder for at udøve vintersport, hvor man blandt andet kan løbe på langrend i den smukke natur. 

- Det er også muligt at sejle med kajak blandt isbjerge, dykke ned for at se, hvad der ligger gemt under deres havets overflade. Hvis man er til høj hastighed, kan man leje en snescooter eller tage på hundeslæde-tur, skriver Rough Guides på deres hjemmeside. 

Grønland markere sig på verdenskortet

Det er anden gang i april måned, at turistbranchen her i landet kan glæde sig over at blive fremhævet positivt. 

Det canadiske rejsebureau Flight Network kårede tidligere på måneden Visit Greenland som værende blandt verdens 20 bedste turistråd i 2017.

Visit Greenland ligger som nummer 16 i Flight Networks top over 20 bedste turistråd, der toppes af New Yorks NYCGO og Keep Exploring Canada. 

Flight Network roste Visit Greenland for at være god til at formidle Grønland videre til omverdenen. 

- Grønland er et komplekst rejsemål, og alligevel formår Visit Greenland med succes at tydeliggøre landets forskelligartede destinationer baseret på et stærkt visuelt materiale og med en letforståelig kommunikation af landets attraktive oplevelser - der appellerer til vidt forskellige typer af rejsende, begrundede Flight Networks kåringen.

 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.glKNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt