Forsvarsadvokat bliver ny bestyrelsesformand i RAL

Royal Arctic Line A/S har på en ekstraordinær generalforsamling udskiftet formanden for det selvstyreejede rederi. Naalakkersuisut har i stedet for udpeget Ulrik Blidorf som ny formand for bestyrelsen. Samtidig udtræder den hidtidige bestyrelsesformand Kuno Fencker af bestyrelsen.
Foto © : KNR
Skrevet af Karsten Sommer
18. oktober 2018 20:31

Eneste punkt på dagsordenen var udpegningen af Ulrik Blidorf som ny formand for bestyrelsen i rederiet i stedet for Kuno Fencker, der helt udtræder af bestyrelsen.

Kuno Fencker har været formand for bestyrelsen for RAL siden maj 2014, en periode hvor der er sket store fornyelser i selskabet, skriver rederiet i en meddelelse.

Den nye bestyrelsesformand Ulrik Blidorf udtaler: 

LÆS OGSÅ RAL er optimistiske trods underskud

- Jeg har fulgt Royal Arctic Line i de senere år, og selskabet er i en meget spændende udvikling, som jeg er sikker på, vil være til gavn for kunderne i hele Grønland. Jeg ser frem til sammen med den øvrige bestyrelse og direktionen at sikre en god implementering af de forandringer, der står foran i Royal Arctic Line.

Administrerende direktør Verner Hammeken glæder sig til at få Ulrik Blidorfs kompetencer ind i ledelsen af bestyrelsen, og takker Kuno Fencker for det engagement, han har udvist i ledelsen af selskabet.