En anholdt efter indbrud hos TELE-POST

Politiet har anholdt en mistænkt for indbrud i TELE-POST i Nuuk.
Skrevet af Kenneth Elkjær
19. maj 2017 12:41

TELE-POST Center i Nuuk var onsdag endnu engang udsat for indbrudsforsøg. Denne gang skete indbruddet i åbningstiden, hvor tyve forsøgte at bryde ind i postboksanlægget.

Fredag klokken 10.59 blev en person anholdt, mistænkt for at deltage i indbrudsforsøget. Det oplyser vagtchef Malik Olesen.

- Vi har foretaget en anholdelse. Der vil blive foretaget afhøringer i løbet af i dag, og så vil vi vurdere, hvad der videre skal ske, siger han.

LÆS OGSÅ Tele-Post i Nuuk udsat for indbrudsforsøg igen

Vagtchefen fortæller, at den mistænkte er blevet fundet ved hjælp af overvågningskameraerne hos TELE-POST.

Malik Olesen oplyser, at de fortsat leder efter flere mistænkte fra indbruddet. Onsdag var blot endnu et indbrud i en længere række hos teleselskabets bygning i Nuuk, og det har ført til ændrede åbningstider, fortalte postdirektør Per Svendsen.

- TELE-POST Centeret i Nuuk har indenfor den seneste tid desværre været udsat for flere indbrudsforsøg og indbrud og derfor må vi gøre noget aktivt for at sætte en stopper for det. På baggrund af alle tyverierne og tyveriforsøgene er vi på nuværende tidspunkt nødt til at forkorte åbningstiderne for postbokse, udtaler postdirektør Per Svendsen.

Desuden har TELE-POST hyret vagter til at sikre, at der ikke bliver begået flere indbrud.

LÆS OGSÅ To anholdt for indbrud i TELE-POST

LÆS OGSÅ Stort indbrud hos TELE-POST i Nuuk