Tele-Post i Nuuk udsat for indbrudsforsøg igen

TELE-POST Center i Nuuk har igen været udsat for indbrudsforsøg. Denne gang er indbruddet sket i åbningstiden i postboksanlægget.
18. maj 2017 06:06

Vagtchef i Grønlands Politi, Malik Olesen fortæller til KNR, at politiet er i færd med at efterforske indbruddet og at de blandt andet skal se på overvågningsbillederne fra indbruddet.

Flere postbokse blev brudt op, men der er endnu ikke overblik over omfanget af det tyvene har taget, oplyser politiet.

Indbruddet får nu TELE-POST til at lave kortere åbningstider.

- TELE-POST Centeret i Nuuk har indenfor den seneste tid desværre været udsat for flere indbrudsforsøg og indbrud og derfor må vi gøre noget aktivt for at sætte en stopper for det. På baggrund af alle tyverierne og tyveriforsøgene er vi på nuværende tidspunkt nødt til at forkorte åbningstiderne for postbokse, udtaler postdirektør Per Svendsen.

Der vil også komme flere tiltag for at undgå tyverier, blandt andet en vagtordning i TELE-POST Centeret, skriver TELE-POST i en pressemeddelelse.

Senest var TELE-POST i slutningen af april udsat for et større indbrud, hvor gerningsmænd slap afsted med et større parti smartphones og andet elektronisk udstyr. Politiet har anholdt to mistænkte i sagen.

De midlertidige nye åbningstider:

Mandag - Fredag - kl. 07.00-19.00
Lørdag - kl. 09.00-13.00
Søndag og helligdage - Lukket