EM: Island smed føring mod Ungarn

Island og Ungarn spillede 1-1 ved EM, og resultatet betyder, at Ungarn fører gruppe F med fire point.
Foto © : UEFA EURO 2016 France
Skrevet af Ritzau
18. juni 2016 17:17

Island var ellers tæt på sejren, men få minutter før slutfløjt måtte Birkir Sævarsson uheldigt konstatere, at han havde lavet selvmål.

Et ungarsk indlæg passerede hele vejen hen til Sævarsson, der gled bolden i mål til slutresultatet 1-1.

Dermed delte Island og Ungarn point ved EM i Marseille, efter at Island var kommet foran 1-0 ved Gylfi Sigurdsson på et straffespark i første halvleg.

Den helt store fest i Reykjavik måtte derfor udskydes. Island har to point for to kampe på andenpladsen i gruppe F, der toppes af Ungarn med fire point efter lige så mange kampe.

I Islands pulje er også Portugal og Østrig, som spiller mod hinanden lørdag aften, lokal tid. Inden opgøret har Portugal et enkelt point, mens Østrig har nul point. Begge mandskaber har spillet en enkelt kamp.