Elite Sport Greenland og Team Danmark vil arbejde sammen

Elite Sport Greenland og den danske pendent Team Danmark opstarter nu et samarbejde.

Det står fast efter et besøg fra Team Danmark i slutningen af april, hvor Elite Sport Greenland holdt et arrangement på skiliften i Nuuk for sponsorer og Elite Sport-støttede atleter i overværelse af Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund.

Formålet med besøget var at afklare om der er et potentiale i et samarbejde og hvad det skal handle om, samt hvordan et samarbejde kan understøtte fremtidens talenter og eliteudøvere, primært i vintersportsgrene.

- Og det var tydeligt, at alle mødedeltagere havde en passion for idræt og for at få skabt gode forhold, så eliten i Grønland kan styrkes og udvides, skriver Elite Sport Greenland i en pressemeddelelse.

Malik Hegelund Olsen, formand for Elite Sport Greenland, fortæller at mødet gav Elite Sport Greenland en lang række gode input til det fremtidige arbejde, og at de også vil søge inspiration fra andre lande.

- Hele weekenden var præget af en god og åben dialog, som heldigvis ikke slutter her, så vi glæder os til det fremadrettede samarbejde, udtaler Lone Hansen direktør for Team Danmark.

Morten Mølholm Hansen, direktør for Danmarks Idrætsforbund, tilføjer at de kunne se et stort stadig uopdyrket potentiale i vintersporten i Grønland, især indenfor de mindre vintersportsgrene, som eksempelvis Freestyle og snowboard.

 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt