Disko Line lover bod og bedring

Disko Lines direktør erkender, at der har været opstartsvanskeligheder, efter de overtog servicekontrakterne i Syd- og Midtgrønland. Men han gør samtidig opmærksom på, at Disko Line har haft meget kort tid til at forberede opgaven.
Skrevet af Inge S. Rasmussen
16. januar 2017 11:47

Der har været kritik af rederiet Disko Line fra både passagerer og politikere på de sociale medier, siden rederiet 1. januar overtog servicekontrakten i Syd- og Midtgrønland samt Disko Bugten.

- Vi har jo haft en meget meget kort tid til at få det her på plads. De sidste kontrakter blev skrevet under d. 30.12.16, siger ejer af det omdiskuterede rederi, Disko Line, Jørgen Nielsen.

Svært at følge med

Han erkender, at det har haltet med at servicere frustrerede passagerer og turoperatører.

- Vi har ikke været gearede godt nok til at tage imod telefonopkald, og specielt ikke når der er irregularitet (forsinkelser og aflysninger, red.). Det er der, hvor vi virkelig sætter ind nu, siger han.

Jørgen Nielsen lover, at der fremover vil være bedre mulighed for at få fat i Disko Lines ansatte. Rederiet har primært fokuseret på at løse trafikopgaver og sørge for at der var skibe og helikoptere nok, siger han.

Ny vagttelefon

- Der hvor vi sætter ind nu, det er at sørge for, at der er flere til at tage telefoner. Vi har også en vagttelefon om aftenen. Hvis der er irregularitet, så har vi nogen til at bemande telefonen om aftenen, siger Jørgen Nielsen fra Disko Line. 

Han understreger, at det er en vagttelefon, ikke en oplysningstelefon, der bliver oprettet.