Naalakkersuisoq for uddannelse Ane Lone Bagger (S) roser elever, studerende, forældre og ansatte i uddannelsesinstitutionerne.Foto: Pressefoto

Der bliver holdt eksamener og prøver i coronatiden

Uddannelsesinstitutionerne skal hver tilrettelægge eksamener og prøver, og holde deres studerende og uddannelsessøgende opdateret.

Naalakkersuisut har vedtaget en bekendtgørelse om nødundervisning under coronatiden.

Det omhandler også forhold vedrørende prøver og eksamen på den gymnasiale uddannelse, erhvervsuddannelserne og de videregående uddannelser.

- Eksamens- og prøveafvikling på den gymnasiale uddannelse, erhvervsuddannelserne og de videregående uddannelser vil som udgangspunkt afvikles så normalt som muligt, dog med hensyntagen til gældende anbefalinger og restriktioner som følge af COVID-19 situationen, skriver Selvstyret i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ Folkeskoler: Prøver er under planlægning

Hvis det er nødvendigt, kan prøverne og eksamenerne afholdes virtuelt eller på en anden måde, står der i pressemeddelelsen.

Uddannelsesinstitutionerne skal hver tilrettelægge eksamener og prøver, og holde deres studerende og uddannelsessøgende opdateret.

Naalakkersuisoq for uddannelse Ane Lone Bagger (S) roser elever, studerende, forældre og ansatte i uddannelsesinstitutionerne.

- Her særligt også den dialog der har været med uddannelsesinstitutionerne om den kommende eksamens- og prøvetid. Det har vist, at vi i en akut og alvorlig situation kan stå sammen, udtaler naalakkersuisoq for uddannelse, Ane Lone Bagger.Giv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl