Dorthea Reimer-Johansen er vært på første udgave af programmet onsdag 6. februar.Foto: KNR / Foto: Aannguaq Reimer Johansen

Debatprogram er tilbage på KNR

Onsdag går debatprogrammet Oqalliffik i luften på KNR. Det er en radiodebat, der også sendes på KNR-tv og derudover bruger de sociale medier.

- Vi er glade for at være tilbage med et forhåbentligt godt og relevant debatprogram i KNR hver uge, siger Mikkel Bjarnø Lund, nyhedschef på KNR.

KNR har valgt at holde fast i navnet Oqalliffik, da det er en radiodebat, som også laves til TV. Debatten sendes samme aften undertekstet på dansk, så alle kan være med. Og selvom konceptet ikke har skiftet navn, så er der nye elementer med.

Hver tema vil starte med en video på facebook, der handler om ugens emne og samtidig spørger ind til folks holdninger eller følelser omkring ugens emne.

Den video vil komme ud hver mandag. Her efter vil der være debat hver onsdag live i Radioen fra 14.07 til 14.37 – og den kommer så i KNR-TV samme aften kl 20.

- Emnerne skal være væsentlige og aktuelle og stilen vil være kritisk – der vil være både de hårde politiske emner og de mere bløde. Og vi glæder os til at komme i gang, siger Mikkel Bjarnø Lund.

Torsdag vil vi lægge de mest opsigtsvækkende elementer, holdninger eller udsagn fra debatten på facebook – til yderligere debat.

 

Kommentarer

inatsisartut-sal-sep2019.jpg

Inatsisartuts EfterårssamlingGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt