Danske skoler hjælper med at samle musikinstrumenter ind til Grønland

Danmarks Radio har i år valgt at indsamle musikinstrumenter til fordel for grønlandske i forbindelse med programmet "Julehilsen fra Grønland", der i år sendes til og ikke fra Danmark.
Foto © : Det Grønlandske Hus i København
18. november 2014 09:49

Og Det Grønlandske Hus i København, der er et af de mange steder hvor musikinstrumenter kan afleveres, har allerede modtaget flere instrumenter.

 

- Flere blokfløjter, trommer, en tværfløjte, en harmonika, en trompet og et par guitarer er hvad der er kommet ind. Plus en guitarrem der er signeret af forsangeren fra Small Time Giants. Vi glæder os til at sende det videre, siger Søren Thalund der er Kultur og Informationskoordinator i Det Grønlandske Hus i København.

 

Flere end 45 skoler er med til at samle musikinstrumenter ind

Danmarks Radio har opfordret folk i hele Danmark til at give deres brugte musikinstrumenter videre til grønlandske børn, og udover Det Grønlandske Hus i

København og DR Byen har mere end 45 skoler været med til at modtage de brugte

musikinstrumenter.

LÆS OGSÅ DR samler musikinstrumenter ind til Grønland

Indsamlingen sker i forbindelse med produktionen af Tv-udsendelsen ”Julehilsen fra Grønland”, hvor de medarbejderne fra Danmarks Radio, der skal være med til at lave udsendelsen, tager instrumenterne med til Grønland og giver dem videre til de grønlandske børn.

 

”Julehilsen fra Grønland” bliver sendt på DR1 den 21. december.