Borgmester takker direktør for indsatsen

Borgmester Asii Chemnitz Narup glæder sig over, at Kalaallit Airports får en direktør, der er engageret i udviklingen af landets infrastruktur.
Skrevet af Karsten Sommer
01. november 2016 06:21

Det udtaler hun i forbindelse med at den nuværende direktør i Kommuneqarfik Sermersooq, Steffen Ulrich-Lynge, den 1. december forlader sit job for at tiltræde som direktør i Kalaallit Airports.

Steffen Ulrich-Lynge har stået i spidsen for administrationen i Kommuneqarfik Sermersooq siden sommeren 2013.

- Det har været tre spændende år, hvor administrationen og kommunalbestyrelsen i samarbejde har opnået store resultater til glæde for kommunens borgere, siger Steffen Ulrich-Lynge.

Læs også Steffen Ulrich-Lynge bliver adm. direktør for Kalaallit Airports A/S

Og Asii Chemnitz Narup er glad for den indsats han har ydet, og tryg ved han fortsætter sin karriere i en virksomhed, der har så stor betydning for landets fremtid som Kalaallit Airports.

- Arbejdet med at bygge landets nye lufthavne er en af tidens vigtigste opgaver, der vil skabe vækst og udvikling i vores kommune og i hele landet, og jeg ved, at Steffens hjerte banker for lufthavne og infrastruktur, siger Asii Chemnitz Narup.

Økonomiudvalget vil konstituere en midlertidig administrerende direktør på et ekstraordinært møde onsdag den 2. november. Samtidig vil processen med at finde en ny administrerende direktør blive sat i gang.