Steffen Ulrich-Lynge bliver adm. direktør for Kalaallit Airports A/S

Kalaallit Airports A/S har efter en ansættelsesproces fundet sin administrerende direktør og valget faldt på nuværende administrerende direktør for Kommuneqarfik Sermersooq, Steffen Ulrich-Lynge.
Foto © : Kommuneqarfik Sermersooq
Skrevet af Simon Uldum -
31. oktober 2016 10:09

I forbindelse med valget af Steffen Ulrich-Lynge som ny administrerende direktør udtaler bestyrelsesformand i Kalaallit Airports A/S, Leo Larsen:

- Ved valget af Steffen Ulrich-Lynge har vi fundet en person, der indeholder de krævede kompetencer og kvalifikationer, der skal til for at styre de store lufthavnsprojekter, som har stor betydning for det grønlandske samfund.

- Jeg er helt tryg ved at overlade det administrative og ledelsesmæssige ansvar til Steffen Ulrich-Lynge, som har en lang erfaring indenfor ledelse, men også indenfor lufthavnsbyggerier i Grønland, udtaler Leo Larsen:

Steffen Ulrich-Lynge er uddannet ingeniør og har tidligere været chef for anlæggelse af lufthavnene langs kysten, ligesom han tidligere har været departementschef og naalakkersuisoq for boliger og infrastruktur.

- Jeg har i det meste af mit professionelle liv arbejdet med ledelse samt infrastruktur i Grønland. Så jobbet er absolut et tilvalg og ikke et fravalg fra mit nuværende job. Jobbet indebærer styring, udvikling og realisering af utrolige spændende projekter, som jeg brænder for at deltage i, siger Steffen Ulrich-Lynge i en pressemeddelelse.