Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1

Berthelsen skal være vært på populært radioprogram

Lytterne på et af DRs mest lyttede radioprogrammer 'Formiddag på 4'eren', kan se frem til en velkendt stemme. Den grønlandske sangerinde Julie Berthelsen starter nemlig som vært 1. maj.

Fra 1. maj vil op til 700.000 daglige lyttere på ’Formiddag på 4’eren’ på P4 kunne høre Julie Berthelsens velkendte stemme. Men hun skal ikke synge.

Hun skal nemlig være radiovært sammen med Kasper Harboe, der har været vært på programmet gennem flere år. Det skriver DR.dk. 

’Formiddag på 4’eren’ beskrives som et underholdningsprogram med spændende gæster og aktuelle diskussioner, der lader hele Danmark tale med om både det store og det nære. Og noget tyder på, at Julie Berthelsen er den helt rigtige til jobbet. 

Redaktionschef Tina Kragelund fra DR Danmark har ihvertfald kun rosende ord om den kommende værtinde. 

- Julie Berthelsen er en empatisk og engageret kvinde, som er optaget af verden omkring sig – både hverdagsudfordringerne og de helt store spørgsmål, så lytterne kan godt glæde sig til at møde hende i radioen, siger Tina Kragelund. 

Fra TV-vært til radio vært

Julie Berthelsen har siden 1999 og 15 år frem været vært for julehilsen til Grønland på DR1, og har også haft værtsopgaver for TV2. Hovedpersonen glæder sig til at skulle prøve at være radiovært. 

- Det er nyt, og det er spændende. Og selv om det på en måde er inden for det felt, jeg i forvejen har arbejdet med som sangerinde, har jeg aldrig lavet radio på den måde før. Jeg ser frem til at lære en masse nyt, være 'på' hver dag, udvide min horisont og have kolleger omkring mig hver dag, siger Julie Berthelsen til DR. 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.glKNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt