AWG inviterer til sjov og ballade

Fredag klokken 16 vil fløjten kunne høres flittigt i Inussivik-hallen i Nuuk, når Arctic Winter Games åbner for deres arrangement, One Year To Go.
Foto © : AWG 2016
Skrevet af Andrea Christiansen
06. marts 2015 13:08

Der er nemlig et år tilbage, til de kæmpe sports-lege Arctic Winter Games begynder.

General Manager for Arctic Winter Games, Maliina Abelsen, siger, at arrangementet holdes med højt humør og barnesjælen kan komme frit frem. 

- Der bliver en masse sjov og ballade. Det er for at vise, at det også handler om sport og ungdom, at have det godt og skabe noget glæde gennem sunde aktiviteter, siger General Manager, Maliina Abelsen, til KNR.

Læs også Nuuk tæller ned til AWG2016

Arctic Winter Games laver arrangementet for at gøre opmærksom på, at vintersportlegene og det nordisk kulturelle møde, kommer om et år, og de frivilliges arbejde skal i gang.  

- Nu er der kun et år, og der skal arbejdes det næste år, og fejres at vi nu skal til at igang med de tunge arbejde, som også er sjovt, og derfor er det vigtigt at vise vi er igang, og vi har brug for alle krafter derude til at hjælp til, så det blive til en succes i 2016, siger Maliina Abelsen.

Hun lover også, at der vil komme kendte ansigter og lege med i hallen.

Klokken 18:00 vil General Manager for Actic Winter Games, Maliina Abelsen, offentliggøre Arctic Winter Games temasang.

På One Year To Go-arrangementet i dag, vil der være mulighed for, at afprøve sportsgrene og deltage i konkurrencer, siger arrangementets leder, Maliina Abelsen.

Fredag eftermiddag klokken 16:00, vil fløjten kunne høres flittigt i Inussivik-hallen i Nuuk, når Arctic Winter Games åbner op for deres arrangement, One Year To Go i gang.