Atassuts hovedbestyrelse bakker op om Finn Karlsen

Partiet Atassut mener, at det blandt andet var koalitionssamarbejdet med Siumut der førte til, at partiet tabte landstingsvalget i går. Atassut havde en tilbagegang på 8 procent og fik halveret antallet af Landstingsmedlemmer fra 6 til 3 medlemmer.

To markante medlemmer, Augusta Salling og Ellen Christoffersen stillede heller ikke op til valget i går og det er en anden af de faktorer der var årsag til, at partiet fik et dårligt valg, siger næstformanden for Atassut, Jensine Berthelsen.

Vi har heller ikke været gode til at fortælle vore vælgere om vores visioner i partiets politiske arbejde, siger Jensine Berthelsen.

- Atassut vil heller ikke udelukke, at koalitionsaftalen med Siumut har givet anledning til at vælgerne straffer Atassut ved ikke at stemme på partiet, siger næstformanden.

Atassut vil fremover arbejde mere ude blandt befolkningen og fortælle hvilken politiske plan partiet Atassut har at byde på.

Formanden for Atassut Finn Karlsen meddelte i nat, at han ville trække sig som formand, hvis hovedbestyrelsen ønskede det, på grund af det dårlige valgresultat.

Men næstformanden Jensige Berthelsen siger, at hovedbestyrelsen i partiet i dag har bakket ham op, og ønsker, at han skal fortsætte som formand for Atassut.

Kommentarer

inatsisartut-sal-sep2019.jpg

Inatsisartuts EfterårssamlingGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt