Foto: Kommuneqarfik Sermersooq

Arrangør håber nyt stadion kan tiltrække stjerner

Kommuneqarfik Sermersooq planlagte stadion bliver nu støttet af en af de store koncertarrangører i hovedstaden. Han mener, at et større spillested kan være med til at tiltrække store udenlandske navne til landet.

Hvis Nuuk i fremtiden får et stadion, der kan huse op imod 10.000 koncertgæster, bliver det lettere at tiltrække de store musikere. Det mener I hvert fald en koncertarrangør fra Nuuk, som derfor støtter stadionplanerne.

- Det giver rigtigt store muligheder, lyder det fra Claus Nissen fra Nuuk tv's radioastation Nanoq FM.

I slutningen af juni har de hentet den verdensberømte danske musiker Lukas Graham til Nuuk for at spille en koncert i Inussivik hallen.

Kan tiltrække større navne

I fremtiden kan Nuuk ifølge Claus Nissen tiltrække endnu større verdensstjerner, hvis stadionplanerne altså bliver ført ud i livet.

- Vi håber, at det vil gøre det endnu mere interessant, hvis vi kan samle endnu flere mennesker på ét sted. Så det tror jeg er rigtigt interessant.

Stadionet er en del af Kommuneqarfik Sermersooq storstilede plan for hovedstaden, som også indbefatter ny bydel med plads til 5000 nye indbyggere, en række nye skoler og daginstitutioner. Projektet blev præsenteret af kommunen i sidste uge, men finansieringen er endnu ikke på plads.

Ikke kun for borgerne i Nuuk

Selvom der kun bor 17.000 mennesker i Nuuk, får hovedstadens kommende stadion plads til op imod 10.000 koncertgæster. Men Claus Nissen mener ikke, at man med de store planer skyder over målet.

For de oplever nemlig, at det ikke kun er folk fra Nuuk, der har købt billet til koncerten med Lukas Graham til sommer.

 - Så jeg tror, at vi kan tiltrække folk ude fra kysten, og jeg tror også, at vi kan tiltrække folk fra vores naboland Island og for den sags skyld også fra Danmark, siger Claus Nissen.

 

 

 

 

 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt

...og meget mere!