- Prisen vil blive brugt som løftestang til at sætte endnu flere projekter i gang, siger Lars Peter Anker Møller fra Arctic Dream.Foto: Visit Greenland

Arctic Dream vinder årets turistpris

Den østgrønlandske turistoperatør, Arctic Dream, vinder årets Greenland Tourism Award.

Arctic Dream med Lars Anker Møller i spidsen har siden 2007 tilbudt blandt andet hundeslæde- og jagtture til turister i Østgrønland. 

Turistselskabet har fået prisen Greenland Tourism Award, som Air Greenland og Visit Greenland står bag.

- Prisen er ikke kun til mig, den er til alle de lokale, der arbejder i virksomheden. Uden dem var der ikke noget Arctic Dream. Vi arbejder for uddannelse i og udvikling af turismen i vores region, og vi bruger aktivt den feedback, vi får fra kunderne.

- Prisen vil blive brugt som løftestang til at sætte endnu flere projekter i gang, udtaler Lars Peter Anker Møller i en pressemeddelelse fra Visit Greenland.

Pris gives med fokus på bæredygtighed

Det er erhvervet selv, der har kunnet indstille turistselskaber til prisen, og et ekspertpanel bestående af repræsentanter fra Visit Greenland, Air Greenland og Greenland Business har uddelt den.

Ekspertpanelet har haft fokus på at uddele prisen med baggrund i bæredygtighed, og panelet har også haft fokus på nøgleord som kvalitet, sikkerhed, miljø og natur, lokal inddragelse og innovation. Hvilket de har vurderet Arctic Dream til at være et godt eksempel på:

- Arctic Dream har et særligt fokus på kundeoplevelsen, information og ansvarlighed, skriver Visit Greenland.

- Bæredygtighed i turismebranchen handler om, hvordan turismeerhvervet skaber lokale arbejdspladser, at udviklingen sker med hensyn til Grønlands natur og dens ressourcer, samt med et styrket fokus på sikkerhed, siger Julia Pars, direktør i Visit Greenland i en pressemeddelelse.

 

 

 

 Giv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl