Akisuanerit Festival fejrer jubilæum med stjernespækket program

Musikglade mennesker fra hele Grønland skulle måske overveje at lægge vejen forbi Nuuk i slutningen af september.
Foto © : Arkiv
Skrevet af Karsten Sommer
08. marts 2018 10:07

Til den tid afholder Akisuanerit Festivalen nemlig 10 års jubilæum, og det fejrer festivalen med koncerter med Danmarks to største rockbands, nemlig D-A-D og Dizzy Mizz Lizzy.

Det er over 10 år siden D-A-D sidst gæstede Grønland. Dizzy Mizz Lizzy var i Nuuk for 3 år siden, hvor de ifølge Christian Elsner fra arrangøren Atlantic Music, dengang stod for den mest succesrige koncert i festivalens historie, både i lyd og performance.

Der bliver dog plads til andet end rock på årets Akisuanerit festival, som også byder på legendariske Rasmus Lyberth med sit band. Rasmus Lyberth var med til den allerførste festival for 10 år siden.

Det ligger også fast at det lokale talentfulde metalband, Sound of the Damned, fra undergrunden i Nuuk, vil varme op for de to sværvægtere D-A-D og Dizzy Mizz Lizzy.

Der vil løbende komme flere navne på programmet, lover arrangørerne.  Man kan følge med på Akisuanerit Festivalens facebookside.

Billetter til festivalen bliver sat til salg fra den 1. juni, og festivalen finder altså sted i 3 dage i Katuaq fra 28. til 30. september.