43-årig mand dræbt af knivstik i Danmark

Natten til fredag i sidste uge afgik en grønlandsk mand ved døden, efter han var blevet stukket. To mænd er anholdt og sigtet for drabet.
- Det er endnu uklart, hvad der er foregået i lejligheden, og hvem der har ført kniven. Nu skal vi have foretaget yderligere afhøringer og lavet en række tekniske undersøgelser for at få klarlagt forløbet, skriver Østjyllands Politi. Foto © : Pressefoto/Rigspolitiet
Skrevet af Malik Brøns
07. december 2021 09:48

I sidste uge fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand var blevet stukket med kniv i en lejlighed i Randers.

Politi og ambulance fandt den 43-årig mand liggende i lejligheden, og hans liv stod ikke til at redde.

Ud over den 43-årige befandt der sig to mænd på 37 og 39 år i lejligheden, og de blev begge anholdt og sigtet for manddrab.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Østjyllands Politi skriver i en mail til KNR, at den 43-årig mand der afgik ved døden, er grønlandsk, og at nærmeste pårørende er underrettet. Politiet vil ikke udtale sig yderligere om sagen.

Grundlovsforhøret af de to mænd er overstået. Begge mænd er fængslet til 22. december, skriver Østjyllands Politi.

- Det er endnu uklart, hvad der er foregået i lejligheden, og hvem der har ført kniven. Nu skal vi have foretaget yderligere afhøringer og lavet en række tekniske undersøgelser for at få klarlagt forløbet.

- Det vi ved, er, at den 43-årige har befundet sig i lejligheden med to bekendte, og der er intet i vores indledende efterforskning, der tyder på, at der har været andre personer til stede, siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup i en pressemeddelelse.