Jacob Aqissiaq Møller og Marcus Steenholdt har sammen med deres to kammerater Malik Biilmann og Inunnguaq Holm valgt at satse fuldt ud på spillet ved at rejse til USA.Foto: Lone Nukaaraq Møller

19-årig grønlandsk Fortnite-spiller skal spille i finale med millionpræmie

Jacob Aqissiaq Møller er taget til Fort Washington i USA sammen med tre venner for at prøve kræfter med de bedste inden for E-sport.

Den 19-årige grønlandske Fortnite-spiller Jacob Aqissiaq Møller kvalificerede sig lørdag sammen med sit hold til søndagens finale i turneringen FNCS i USA.

Her skal den unge computerspiller og tre holdkammerater kæmpe mod 23 andre hold om førstepræmien på omkring 1,3 millioner kroner.

LÆS OGSÅ Drenge fra Nuuk har succes med Fortnite i USA

Fortnite er et computerspil, hvor 100 spillere bliver kastet ned på en ø med våben og andre materialer. Her skal så kæmpes mod hinanden, hvor den sidste overlevende har vundet spillet.

Turneringen FNCS spilles hen over weekenden, og der var 100 hold med i turneringen fra start. Lørdag blev spillet fire kampe, hvor antallet blev skåret ned til 24, som altså skal kæmpe om milliongevisten i finalen.

Jacobs ven Marcus Steenholdt deltog også i turneringen på et andet hold, men holdet kvalificerede sig ikke til dagens finale.

Finalen starter klokken 17 grønlandsk tid og ventes at tage omkring tre timer.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt