BILLEDER Nyrenoveret GUX Aasiaat

300 elever og 35 lærere på den gymnasiale uddannelse i Aasiaat glæder sig i denne tid.
Skrevet af Karsten Sommer
05. februar 2016 11:33

Fredag om to uger - den 22. februar - kan GUX Aasiaat nemlig endelig slå dørene op til en helt ny skole. Den gamle del af skolen er ny renoveret og så er der bygget en helt ny fløj til.

To år med håndværkere, byggerod, støv og larm er dermed slut, og GUX Aasiaat starter et nyt kapitel i smukke rammer og med mulighed for at realisere de ansattes drømme og ambitioner.

Det skriver rektor Otto Simonsen, der ser frem til den 22. februar som en festdag, med taler, sange, fællesspisning og rundvisning i de nye bygninger.

Og blandt de indbudte gæster er naalakkersuisoq for uddannelse, Nivi Olsen, som dermed genser det gymnasium hvor hun selv gik i årene fra 2001-2004.

- Nu skal vi bare have fyldt skolens lokaler med videbegærlige unge, der satser på uddannelse. Indenfor få år satser vi på at blive Grønlands bedste gymnasium, udtaler rektor Otto Simonsen, og tilføjer:

- Nu mangler vi blot et søkabel med en bedre internetforbindelse, for at skolen for alvor kan kalde sig en topmoderne uddannelsesinstitution anno 2016.