WWF åbner kontor i Nuuk

Som den første globale natur- og miljøorganisation her i Grønland har WWF Verdensnaturfonden nu åbnet kontor i Nuuk Der er også ansat en medarbejder, der får base på det nyåbnede kontor i hovedstaden.
Foto © : Kim Andersen/KNR
Skrevet af Karsten Sommer
09. oktober 2015 07:45

- De medarbejdere, vi ansætter til vores arktiske arbejde, skal have et indgående kendskab til Grønland og Arktis. Og endnu bedre er det, at vi nu får vores daglige gang i Grønland. Det er noget mange har efterspurgt, når vi har talt med dem, siger Gitte Seeberg, generalsekretær i WWF Verdensnaturfonden.

WWF Verdensnaturfonden har ansat Kaare Winther Hansen til kontoret i Nuuk.

- Jeg glæder mig til at repræsentere Verdensnaturfonden og deltage i den løbende debat om miljø og natur og bæredygtig udvikling i Grønland, siger Kaare Winther Hansen.

LÆS OGSÅ WWF-dør åben på vid gab for Selvstyret

WWF har i de seneste år haft samarbejder med en stribe grønlandske NGO’er og virksomheder. Det gælder særligt ICC Greenland, hvor samarbejdet har været med til at oprette NGO-koalitioen for bedre borgerinddragelse.

WWF har i flere år haft et lignende kontor i Nunavuts hovedstad, Iqaluit, ligesom der er WWF-kontorer i det øvrige Canadas arktiske egne, i Alaska og i de arktiske dele af Rusland.