Weekend med iværksætteri og gode ideer

I den forløbne uge har Startup Greenland afholdt Global Entrepreneurship Week, hvor iværksættere har haft mulighed for at blive klogere på, hvad der kræves af en iværksætter. I weekenden afsluttes GEW med Startup Greenland Reunion på handelsskolen i Nuuk.

Flere steder på kysten har der været lignende arrangementer, og de bedste iværksættere herfra er inviteret til at deltage i weekendens iværksætterkonkurrence. Her skal de konkurrere med gode ideer og lyse hoveder fra hovedstaden.

-Vi ser frem til en weekend, hvor de gode ideer skal prøves af, og der skal arbejdes videre med de planer, deltagerne har lagt for deres iværksætteri. Vi har fået naalakkersuisoq for erhverv Jens Erik Kirkegaard til at åbne konkurrencen, og han uddeler også præmierne søndag aften, når ideerne er prøvet af, vendt og drejet, forklarer erhvervskonsulent Sara Heilmann fra Greenland Business.

Enhver der har lyst kan møde op og deltage i weekendens arrangement. Det hele starter fredag kl. 17.00 og præmierne til vinderne uddeles søndag aften.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt