Weekend med iværksætteri og gode ideer

I den forløbne uge har Startup Greenland afholdt Global Entrepreneurship Week, hvor iværksættere har haft mulighed for at blive klogere på, hvad der kræves af en iværksætter. I weekenden afsluttes GEW med Startup Greenland Reunion på handelsskolen i Nuuk.
Skrevet af Peter Troelsen
22. november 2013 11:26

Flere steder på kysten har der været lignende arrangementer, og de bedste iværksættere herfra er inviteret til at deltage i weekendens iværksætterkonkurrence. Her skal de konkurrere med gode ideer og lyse hoveder fra hovedstaden.

-Vi ser frem til en weekend, hvor de gode ideer skal prøves af, og der skal arbejdes videre med de planer, deltagerne har lagt for deres iværksætteri. Vi har fået naalakkersuisoq for erhverv Jens Erik Kirkegaard til at åbne konkurrencen, og han uddeler også præmierne søndag aften, når ideerne er prøvet af, vendt og drejet, forklarer erhvervskonsulent Sara Heilmann fra Greenland Business.

Enhver der har lyst kan møde op og deltage i weekendens arrangement. Det hele starter fredag kl. 17.00 og præmierne til vinderne uddeles søndag aften.