Volleyball GM flyttet

Afholdelse af flere grønlandsmesterskaber i Nuuk har skabt trængsel på indkvarteringsmuligheder. Volleyball blev nødt til at flytte GM.
Skrevet af Noah Mølgaard
07. februar 2013 12:07

Polar Volleyball Nuuk, PVN, skulle have været vært for GM i volleyball i påskeugen. Men mangel på indkvarteringsmuligheder resulterer i flytning af GM.

- Vi besluttet at flytte volleyball GM til Maniitsoq. Og det har vi gjort efter forgæves dialog med boligselskaberne Iserit, Ini A/S og Kommuneqarfik Sermersooq, der alle sammen ikke kunne hjælpe os med at finde indkvartering, siger formanden for volleyballforbundet Ove Thomassen, som også er formand for PVN.

Mangel på indkvarteringsmuligheder hænger sammen med, at flere sportsgrene afholder GM i Nuuk i påskeugen. Der er GM i langrend, GM i U-16 håndbold og GM i bordtennis, der bliver afholdt i Nuuk i påskeugen.

Den nedlagte skole Qorsussuaq kan ikke længere bruges som indkvartering på grund af skimmelsvamp. Det har medført kraftig reducering af overnatningsmuligheder, da sportsfolk normalt bor i skoler og festsale under Grønlandsmesterskaber.

- Det er også af hensyn til planlægningen af rejser, at vi i tirsdags besluttede at flytte GM til Maniitsoq, hvor den lokale klub AVI bliver vært for mesterskaberne, siger Ove Thomassen.

GM i volleyball bliver afholdt fra palmesøndag den 24. marts til skærtorsdag den 28. marts.

AVI fra Maniitsoq vandt guld hos kvinder og herrer sidste, hvor GM også blev afholdt i Maniitsoq.