Vivi Inger Kristiansen begravet

Langt over 100 pårørende og venner sagde ved middagstid i dag farvel til den myrdede grønlandske kvinde, Vivi Inger Kristiansen, der forsvandt i juli sidste år og først for nylig blev fundet myrdet og nedgravet i Haraldsted Skov ved Ringsted.
Skrevet af Karsten Sommer
20. maj 2009 11:46

Hele vejen op ad det lange gulv i Sct. Bendts Kirke i Ringsted lå der blomster, og ved hver en bænk brændte stearinlys. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

 

- Chokerede har vi måttet konstatere, at Vivi har været udsat for en forbrydelse - er blevet berøvet livet. Forfærdeligt, tragisk og frygteligt at tænke på, sagde præst Henrik Fuglsang-Damgaard, der stod for bisættelsen.

 

Han tilføjede, at Vivi Inger Kristiansen i sit korte liv nåede at sprede glæde omkring sig, og at fundet af hende ikke kun har udløst sorg, men også lettelse.

 

Politiet har i de sidste dage fået en række henvendelser fra offentligheden, efter at TV2´s kriminalprogram "Station 2" gennemgik sagen i mandags. Men efterforskningen har endnu ikke ført til pågribelse af personen bag mordet på Vivi Inger Kristiansen.