Visit Greenland relancerer hjemmeside

Grønlands officielle turisthjemmeside greenland.com har siden lanceringen i 2012 modtaget 3 internationale priser for sit design og indhold.
Skrevet af Karsten Sommer
07. juli 2014 05:00

Og nu forfølger Visit Greenland successen med en relancering af hjemmesiden i en endnu mere tidsvarende og visuelt flottere udgave, oplyser Visit Greenland.

Turismeorganisationens direktør Anders Stenbakken, fortæller at hjemmesidens besøgstal er fordoblet fra starten i maj 2012 til maj i år.

Men udviklingen på internettet udvikler sig med næsten eksplosiv hastighed, blandt andet gennem udbredelsen af smartphones og tablets, og det betyder at man hele tiden må forny sig, for at sikre fortsat udvikling, siger Anders Stenbakken.

Ella Grødem, der har været selskabets projektleder, oplyser at trefjerdedele af alle der søger et rejsemål i dag, anvender mobile platforme.

Hjemmeside til alle platforme
- Derfor er det helt afgørende, at vi har et website, der vises optimalt, uanset om det ses på en mobiltelefon, en iPad eller på en computer, forklarer hun.

Hjemmesiden har nu et enklere layout, med korte artikler, der fortæller hvorfor man bør opleve en given destination eller aktivitet, og med anvendelse af citater fra turister, der selv har oplevet stederne.

- Den måde at kommunikere på er både mere inspirerende, troværdig  og effektfuld overfor turisterne, mener Ella Grødem.

Hvis man selv vil se ændringerne, så klik ind på www.greenland.com og se hvordan Visit Greenland præsenterer Grønland som turistland.