Virussmitte på TV2: Medarbejderne er bekymrede

Produktionen på TV2 vil sandsynligvis blive ramt, hvis flere medarbejdere skal i karantæne for coronavirus.
- Men den bekymring forsøger vi med myndighedernes hjælp at italesætte og prøver at give så klare svar som muligt på de spørgsmål, der måtte melde sig, siger nyhedsdirektør på tv-stationen Mikkel Hertz. Foto © : Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Skrevet af Ritzau
27. februar 2020 09:20

Flere medarbejdere på TV2 er bekymrede, efter at det er kommet frem, at en medarbejder på TV2 News er blevet smittet med coronavirus.

Det siger nyhedsdirektør på tv-stationen Mikkel Hertz.

- Der er nogle, der er bekymrede, og det forstår jeg godt. Det var jeg også selv, da jeg lige hørte det.

- Men den bekymring forsøger vi med myndighedernes hjælp at italesætte og prøver at give så klare svar som muligt på de spørgsmål, der måtte melde sig, siger han.

Medarbejderne på TV2 på Teglholmen i Københavns Sydhavn er torsdag formiddag blevet indkaldt til et møde, hvor Styrelsen for Patientsikkerhed også vil være til stede for at svare på spørgsmål.

LÆS OGSÅ Første dansker er konstateret smittet med coronavirus

Den smittede medarbejder, Jakob Tage Ramlyng, havde været på skiferie i Italien, og var onsdag taget på arbejde.

Han valgte i samråd med sin chef at tage hjem igen, da han begyndte at føle sig dårlig tilpas, og natten til torsdag fik han besked på, at han var smittet med coronavirusset.

Styrelsen for Patientsikkerhed vil i løbet af torsdagen tage kontakt til de personer på TV2, der kan risikere at være blevet smittet, for at finde ud af, om de skal i karantæne.