Video: Zakorat Zeeb færdig på landsholdet

En alvorlig knæskade stopper den målfarlige angriber Zakorat Zeeb fra Qeqertarsuaq. Han har nu besluttet sig for at melde afbud til landsholdet. Se videoen fra dengang skaden skete.
Skrevet af Noah Mølgaard
03. december 2012 09:18

Zakorat Zeeb fra G-44 vred om på knæet under fodbold GM i Ilulissat. Korsbåndet blev ikke revet  over, men skaden har vist sig at være alvorligere end først antaget.

- Jeg skal gennem en større knæoperation, hvor det ikke engang er 100 procent sikkert, om jeg kunne blive klar igen. Det kan kun laves i en privatklinik, hvor jeg ikke kan få dækket omkostningerne, siger Zakorat Zeeb til KNR.gl.

Han har i flere år været blandt de bedste angribere i grønlandsk fodbold og var også med i bruttotruppen, der blev offentliggjort i efteråret. Han var dermed ellers blandt dem, der kunne blive udtaget til Island Games næste sommer.

- Det er en kedelig nyhed. Og det er rigtig synd for ham og hans klub. Jeg håber, at han på en eller anden måde kan komme videre, siger landstræner Rene Olsen til KNR.gl.

Den ellers hurtige angriber kan kun løbe et par meter, inden han mærker skaden. Så meget tyder på, at han også må stoppe sin karriere som fodboldspiller.

Han har i sommerens løb udgivet en cd sammen med sine brødre, hvor de kalder sig 'Tulleriit'.

- Det giver mulighed for at spille mere musik, hvis jeg ikke bliver klar igen til at spille fodbold, siger Zakorat Zeeb.

Her er videoen fra dengang Zakorat Zeeb fik skaden.