Video: Thornstone laver ny musikvideo

Rockgruppen Thornstone hylder mennesker, der kæmper videre trods store problemer med deres nye musikvideo med sangen "Been a fighter". Se videoen.
Skrevet af Noah Mølgaard
25. oktober 2012 08:14

Vinderen af Koda's talentpris for 2011 har nu lagt ny musikvideo på Youtube. Det er musikvideoen til Thornstone's debutudgivelse "Been a fighter".

Det er en musikvideo med blod og dramatik. Det er en af kendetegnene for Kuno Hammond, der er leder af Thornstone, der ikke holder sig tilbage for at bryde tabuer.

Han har som mange i Grønland været vidne til at mange børn og unge bliver omsorgssvigtet, hvor nogle vælger at tage deres eget liv til sidst.

- Jeg har haft en tryg barndom og har oplevet stor kærlighed fra mine forældre. Men jeg har også set mange, der bliver udsat for omsorgssvigt, siger Kuno Hammond, der kommer Ilulissat.

- Sangen er en hyldest til de mennesker, der vælger at leve videre til trods for voldsomme forhindringer på vejen, siger Kuno Hammond.

Musikvideoen er lavet som en kortfilm, hvor seeren selv kan lave sine fortolkninger.

- Den er lavet ud fra kunstnerisk frihed. Mange grupper laver musikvideoer, hvor gruppen selv er i fokus. Her har vi sat historien i fokus. Men vi har ventet længe med udgivelsen af videoen, fordi jeg ikke vil udgive videoen uden at de medvirkende har fået honorar for deres arbejde, siger Kuno Hammond.

Koda Gramex har givet økonomisk støtte til produktionen af videoen, der er optaget og redigeret på en måned.

Du kan se videoen forneden.

Instruktør/lys/kamera: Gunberg Lange
Instruktør/manuskribt/redigering: Kuno Hammond
Medvirkende: Vivian Sandgreen, Kenneth Hegelund
Thornstone: Kuno Hammond, Ejner Groenvold, Miki Olsen, Inunngu Nielsen.