Vejret i Narsarsuaq skaber problemer

Air Greenlands flyvning med Jettime fra København til Narsarsuaq måtte i formiddag flyve til Kangerlussuaq på grund af tåge i Narsarsuaq. Det berører passagererne mellem Sydgrønland og Danmark. Vejrudsigten for Narsarsuaq er ikke lovende for trafikken i dag, så Jettime-flyet flyver direkte fra Kangerlussuaq til København.
09. juli 2013 10:33

16 passagerer fra Paamiut til København flyves i dag til Kangerlussuaq, så de kommer frem i dag ad den vej. 76 passagerer fra resten af Sydgrønland når ikke frem til Danmark i dag. Afhængig af vejrsituationen kan nogle af disse komme med til Danmark i morgen via Kangerlussuaq, såfremt det er muligt for Air Greenland at sende en Dash 8 ned efter dem. De resterende passagerer søger vi at få med maskinen fra Narsarsuaq til København på torsdag.

118 passagerer, der fløj med flyet fra København til Sydgrønland i dag, vil blive fløjet sydover i dag eller i morgen, afhængig af vejrsituationen. Nogle af disse kan forvente at blive fløjet til Nuuk i første omgang. Passagererne, der skulle til Paamiut fra Danmark i dag forventes også at nå frem via Nuuk.