Unge flugtbilister

Politiet i Nuuk har blandt andet rykket ud til kvindeslagsmål og anholdt unge biltyve.
Skrevet af Noah Mølgaard
21. december 2010 07:22

Der blev kørt med over 100 kilometer i timen på Nuuks isklatte veje, da tre unge biltyve flygtede fra politiet. Det skete da politiet forsøgte at standse tre unge biltyve, der forinden havde kørt rundt i Nuuks veje med høj hastighed.

Politiet understreger, at der ikke var nogen biljagt.

Politiet opgav forfølgelsen for at undgå at de unge bilister fortsatte den farlige kørsel, hvis de blev presset yderligere.

Bilen blev fundet senere ved SANA og de tre unge mænd på 15, 16 og 17 år blev anholdt natten til lørdag kort tid efter deres farlige kørsel. De bliver sigtet for brugstyveri og føreren bliver sigtet for for at have forvoldt fare for andres liv og førlighed.

Poliet rykkede også ud til fire voldsepisoder i weekenden. To unge kvinder var kommet i slagsmål udenfor Tullemut. En 30-årig mand var også blevet overfaldet af 16- og 18-årige mænd udenfor Maximut.

En unge kvinde på 19 år var også blevet anmeldt for vold for at have slået en 17-årig pige. Og en 21-årig kvinde anmeldte sin samlever for at have givet hende et knytnæveslag, meddeler Niels Nyvang fra Nuuk politi.