Unge erkender overfald på 14-årig

Politiet i Nuuk har fundet frem til den gruppe af unge, der overfaldt en 14-årig i sit hjem udøvede hærværk på huset.
04. december 2009 09:30

Gerningsmændene er identificeret, og sagen er opklaret. Det er meldingen fra Politiet i Nuuk i forbindelse med overfaldet på en 14-årig dreng, der var alene hjemme.

Efter pressens omtale har politiet haft flere henvendelser fra byens borgere. Nu er 5 gerningsmænd i alderen 15 til 18 år blevet afhørt - alle har fuldt ud tilstået overfaldet på den 14-årige.

Natten til lørdag d. 21. november blev drengen overfaldet i sit eget hjem af 10-12 unge. Politiet har identificeret yderligere 6 personer, som vil blive afhørt og sigtet for vold og hærværk.

Ifølge anmelderen stjal overfaldsmændene en playstation, en bærbar computer og to kameraer fra huset og begik groft hærværk på adressen. Det lykkedes den 14-årige dreng at flygte væk fra overfaldsmændene via et vindue - og han slap uden alvorlige kvæstelser.

- Motivet til overfaldet kender vi ikke på nuværende tidspunkt. Men nogen af overfaldsmændene kender tilsyneladende den 14-årige dreng i forvejen, siger vicepolitikommissær Niels Nyvang til KNR.

Han takker både pressen for omtalen - og ikke mindst de borgere som er kommet med oplysninger, der har ført til opklaringen af sagen.