Ungdommen ønsker hele Atassuts ledelse på valg

Atassuts ungdomsafdeling blev genoplivet for blot par måneder siden. Nu kæmper den for, at partiets ledelse viser ansvarlighed.
24. juli 2009 14:52

For blot et par måneder siden blev Atassuts ungdomsafdeling genoplivet. I dag er partiets ledelse nærmest ved at falde fra hinanden, men det får ikke partiets ungdom til at opgive. Ungdomsformand og medlem af Atassuts hovedbestyrelse, Hans Lyberth, mener, at hele den resterende hovedbestyrelse bør træde tilbage og lade det kommende ekstraordinære landsmøde vælge en ny ledelse.

- De bliver nødt til at vise ansvarlighed og medansvarlighed for, hvad der sker i Atassut nu.

Men det er ikke den løsning, der er lagt op til på det ekstraordinære landsmøde i slutningen af august. Her skal der blot vælges ny formand. Men det er ikke godt nok for ungdomsafdelingen. Den mener at uroen og partiets deroute må resultere i et nyvalg af hele hovedbestyrelsen, hvor også de siddende medlemmer skal have mandatet fornyet.

- Det er meget beklageligt, hvad der er sket for Atassut, og det er så trist, at man næsten mangler ord for, hvad der sker i partiets hovedbestyrelse. Den primære grund er, at man ikke kan samarbejde, og det skyldes både politisk og personlig uenighed, siger Hans Lyberth.