- Politiet opfordrer alle, der måtte have oplysninger i relation til dødsfaldet til at henvende sig, også selv om man ikke mener, at man har set noget af betydning for sagen, skriver politiet. Foto: Pressefoto/Rigspolitiet

Ung pige fundet død i Aasiaat: Politiet søger vidner

En ung pige er fundet død i Aasiaat. Politiet udelukker ikke, at der kan være sket en forbrydelse.

Der er sket et dødsfald i Aasiaat. En ung pige er blevet fundet livløs ved trapperne mellem KJ Greenland Aasiaat og Wille Brandsvej. Det var en gruppe frivillige, der gik i gang med at lede efter pigen, da hun ikke kom hjem efter aftalt tid.

- Det kan på nuværende tidspunkt ikke udelukkes, at der er sket en forbrydelse og politiet efterforsker derfor sagen, skriver politiet i en pressemeddelelse.

I forbindelse med dødsfaldet søger politiet vidner, og de bringer derfor også beskrivelse af den afdøde unge pige, i håb om at få fat på nogen, der ved noget.

- Politiet opfordrer alle, der måtte have oplysninger i relation til dødsfaldet, til at henvende sig, også selvom man ikke mener, at man har set noget af betydning for sagen, skriver politiet.

Det er tale om en 11-årig pige, omkring 150 centimeter høj, spinkel af bygning og havde knold i håret. Hun var torsdag iført et mørkegråt pandebånd med Royal Arctic Line-logo, en rød lang Canada Goose-vinterjakke, mørkeblå overtræksbukser og sorte støvler.

Hun blev ifølge politiet sidst set torsdag aften omkring klokken 20.00, da hun forlod sit hjem på Pujooriarfik.

Borgere i Aasiaat, der har befundet sig i området mellem Pujooriarfik og Wille Brandtsvej i går aftes, eller har oplysninger, der kan have relevans for sagen, skal ringe til politiet på tlf. 701424 – efter kl. 16.00 på tlf. 701448, skriver politiet.

I dag og i morgen vil der ankomme assistance fra Ilulissat, Sisimiut og Nuuk, som skal hjælpe med efterforskningen.

På tirsdag vil der yderligere ankomme en obducent og to kriminalteknikkere fra Danmark.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt