Redningshelikopteren fra Kangerlussuaq bragte den 21-årige til sygehuset i Sisimiut mandag aften. ArkivfotoFoto: KNR // Anton Gundersen Lihn

Sisimiut: Ung mand fundet druknet ved en sommerlejr

En 21-årig mand, der var på en sommerlejr ved Itilleq-fjorden ved Sisimiut, blev mandag aften fundet livløs.

En 21-årig mand mistede i går livet på en sommerlejr.

Klokken 18:44 i aftes fik politiet i Sisimiut en melding fra Aasiaat Radio om, at radiokanalen havde fået et utydeligt opkald via en VHF-radio, hvor der blev meldt om en drukneulykke i Eqalugaarsuit ved Itilleq-fjorden.

Politiet tydede sig frem til et område i Itilleq-fjorden og sendte en redningshelikopter fra Kangerlussuaq med politi og brandfolk ombord i luften.

Ifølge Forsvaret var en anden båd forinden kommet til området og havde fundet en omkommen person, der var faldet over bord.

Da redningsfolkene i helkopteren nåede frem, fløj de den 21-årige til sygehuset i Sisimiut. Undervejs forsøgte de at genoplive ham.

- Men det lykkedes desværre ikke at genoplive manden trods genoplivningsforsøg af redningsfolkene ombord og på sygehuset i Sisimiut, siger Johan Davidsen, der er regionsleder i Qeqqata Politi. 

Manden blev erklæret død lidt over klokken 22 mandag aften.

Politiet i Qeqqata kan på nuværende tidspunkt ikke udtale sig yderligere om ulykken, da drukneulykken stadig efterforskes.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt