Tusassdirektør stopper og flytter hjem til Færøerne

Kristian Reinert Davidsen forlader posten som direktør for Tusass i starten af det nye år efter otte år på posten.
Kristian Reinert stopper som direktør i Tusass for at rejse hjem til Færøerne og få bedre balance mellem familie- og arbejdsliv. Foto © : Tusass
08. november 2023 10:50

Efter otte år med direktørstolen besat af Kristian Reinert Davidsen, skal Tusass på udkig efter en ny direktør.

Det sker, fordi han har takket ja til et job som administrerende direktør hos det færøske teleselskab Føroya Tele.

Det skriver Tusass i en pressemeddelelse.

Årsagen er, at Kristian Reinert Davidsen oprindeligt er fra Færøerne, og derfor får han bedre balance mellem familie- og arbejdsliv.

Sat digitaliseringen på speed

Bestyrelsesformanden i Tusass, Ulrik Blidorf, takker den afgående direktør for hans indsats og for arbejdet med blandt andet digitaliseringen af Grønland.

- Takket være et stærkt lederskab fra Kristian Reinert Davidsen har Tusass drevet udviklingen og sat digitaliseringen af Grønland på speed, siger han.

Den afgående direktør har også stået i spidsen for teleselskabet i en tid, hvor 4G- og 5G-teknologi samt søkabel-, radiokæde- og satellitforbindelser er udbygget i hele landet, siger bestyrelsesformanden i pressemeddelelsen.

Tak til Grønland

- Jeg er stolt over alt det, som vi i fællesskab har opnået, siger Kristian Reinert Davidsen. 

Bestyrelsen skal nu på jagt efter en ny administrerende direktør, der kan træde til, når Kristian Reinert Davidsen stopper i løbet af det første kvartal næste år. Hvornår en ny træder til, ved selskabet endnu ikke.